Loading...

Sådan får du råd til at købe en ny mobiltelefon


#Dette er sponsoreret indhold

Synger din mobiltelefon på sidste vers, men har du ikke råd til at købe en ny? Vi ved alle, hvor frustrerede det kan være, når teknologi ikke fungere som det skal. Og lige netop mobiltelefonen er den, vi benytter os allermest af i hverdagen, så det kan hurtigt fylde meget, når den ikke virker. Derfor har vi samlet tre gode råd til, hvordan du kan få råd til at købe en ny telefon og tilmed opgradere til en ny og bedre model.

Vent på den model, du har udset dig, kommer på tilbud
Et godt råd er at vente på, at den mobil, du har udset dig, kommer på tilbud. For eksempel kan det være en god idé at vente med at investere i noget nyt til det bliver Black friday den 29. november. Her finder du nemlig årets bedste elektroniktilbud - det betyder, at du kan spare flere tusinde kroner på alle typer mobiltelefoner. Chancen er derfor stor for, at lige netop den model, du går og drømmer om, er sat ned. Du vil kunne se nogle af de attraktive tilbud før selve dagen, så du kan undersøge, om du skal stå klar til slå til på nogle af de store køtilbud.

Læg et budget og spar op 
Det bedste du kan gøre, er at begynde at spare op. Læg et budget over, hvad du bruger på dine penge på for at afgøre, hvor du kan skære ned. Bruger du for eksempel meget på at spise ude, kan det være en god idé at forsøge at gøre det mindre i en periode. Det kan også være smart at skabe et overblik over dine faste udgifter for at se, hvor der kan spares. Er det for eksempel muligt at finde et mobilabonnement, der er billigere end de du i øjeblikket betaler til? Opret desuden en opsparingskonto og lav en fast overførsel, der hver måned sætter et bestemt beløb over på den nye konto. På den måde bliver pengene helt automatisk taget ud af din konto, og bliver således ikke en del af dit månedlige rådighedsbeløb.

Sælg ud af din gamle ting
En god måde hurtigt at få nogle ekstra penge,, er at sælge ud af dine gamle ting. Hvis du gennemgår dit skab eller kælderrum, vil du ofte blive overrasket over, hvor meget der i virkeligheden bare står og samler støv. Og mange af disse ting, er noget andre, vil kunne få stor glæde af. I dag er det forholdsvis nemt at komme af med sin gamle ting online - for eksempel kan du benytte Facebook Marketplace, hvor du ofte når ud til flere hundrede mennesker med et opslag. Derudover er der platforme som DBA eller forskellige online auktionssider, som med fordel kan benyttes. Har du mange ting, du ønsker at sælge på en gang, kan en stand på et loppemarked ligeledes være en god løsning. Her oplever mange at tjene flere tusinde kroner i løbet af en dag. Dette vil altså hurtigt kunne hjælpe dig med at finansiere den nye telefon.